VILMOS SVETAINIUKĖ VISIEMS

Site menu
KALENDORIUS
«  Rugpjūtis 2009  »
SPATKPtŠ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
PAKLAUSYKIME
PAŽIŪRĖKIME
STATISTIKA
Main » 2009 » Rugpjūtis » 2 » LAIMĖS RODIKLIAI
9:00 PM
LAIMĖS RODIKLIAI

Kontroliavimas

Kontroliuoti šiuo atveju reiškia parinkti ir pritaikyti savo reacijas įvykiams, nepaisant jų sudėtingumo. Žinoma, dažniausiai negalime kontroliuoti mums nutinkančių dalykų, tačiau esame visiškai atsakingi už savo reakciją į juos.

Tokios elgsenos rezultatas: mažiau kaltinsite neteisingą likimą, sėkmės apraiškų daugės.

Gebėjimas laikytis savo

Gebėjimas laikytis savo priklauso nuo ištvermingumo, valios jėgos ir atkaklumo net tada, kai aplinkybės stoja jums skersai kelio. Šis gebėjimas įgalina baigti tai, kas buvo pradėta.

Tokios elgsenos rezultatas: pasiekimas tokių rezultatų, kuriuos kiti laikė neįmanomais.

Gebėjimas rizikuoti.

Šis gebėjimas suteikia pasitikėjimo savimi, kad galėtumėte rizikuoti, o ne rinktis saugias lažybas. Jis taip pat reiškia ir platų požiūrį ir norą pažinti bei išbandyti naujus mąstymo bei pažangius veiklos būdus.

Tokios elgsenos rezultatas: daugiau sėkmės galimybių.

Nuojauta

Nuojauta - tai visų savo jausmų ir intuicijos panaudojimo įgūdis siekiant tvirtai įsitikinti pasitaikiusia sėkmės galimybe. Norint nujausti svarbus emocinio intelekto panaudojimas, instinktyvus mąstymas ir intuicija. Visa tai parodo sutapimų vertę.

Tokios elgsenos rezultatas: pasitikėjimas savo vidiniu balsu.

Socialiniai gebėjimai

Šie gebėjimai padeda susieti save su daugeliu žmonių įvairiuose kontekstuose. Tai gebėjimas pradėti pokalbį su nepažįstamais žmonėmis, iniciatyvumas esant tarp nepažįstamų žmonių. Iš esmės tai gebėjimas iš asmeninio gyvenimo patekti į socialinį tinklą.

Tokios elgsenos rezultatas: daugiau gerų sutapimų.

Suvokimas

Suvokimą sudaro požiūris į gyvenimą, įvykius, save ir kitus. Ar esame linkę tikėtis gero? Ar visada matome ir gerąsias blogųjų dalykų bei žmonių puses? Ar esame optimistai? Ar numojame ranka į nedideles nesėkmes ir rūpesčius? Jei taip, tai tikrasis gebėjimas suvokti.

Tokios elgsenos rezultatas: nesėkmės paverčiamos sėkme.

Savęs pažinimas

Tai gebėjimas save pažinti taip, kad galima būtų suvokti, kas mums tinka ir kas ne. Tokio pobūdžio pasitikėjimas savimi yra įgūdis, kuris padeda tada, kai sekasi.

Tokios elgsenos rezultatas: apsaugo visus kitus natūralius gebėjimus

Views: 1495 | Added by: Vilma | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Copyright MyCorp © 2024